Nutriční hodnoty (Pečené kuřecí čtvrtky na pivu s tymiánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 943 kJ / 225 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,48 g |
Tuky | 0,17 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,06 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,03 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 26,30 g |
– cukry | 24,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
grilovací koření na kuře (bez soli) | Grilovací koření | |
tymián | Tymián sušený | |
1/2 l 1/2 l piva (nejlepší desetistupňové) | Pivo světlé 10ᵒ | 500 ml |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |