Nutriční hodnoty (Pečené kuřecí čtvrtky na pivu s tymiánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 943 kJ / 225 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,48 g |
| Tuky | 0,17 g |
| – nasycené | 0,06 g |
| – nenasycené | 0,06 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,03 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 21 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 26,30 g |
| – cukry | 24,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
| grilovací koření na kuře (bez soli) | Grilovací koření | |
| tymián | Tymián sušený | |
| 1/2 l 1/2 l piva (nejlepší desetistupňové) | Pivo světlé 10ᵒ | 500 ml |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |