Nutriční hodnoty (Jahodová Karkulka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 577 kJ / 5 874 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 84,10 g |
Tuky | 151,52 g |
– nasycené | 13,90 g |
– nenasycené | 125,12 g |
–– mononenasycené | 85,62 g |
–– polynenasycené | 39,50 g |
––– omega 3 | 10,44 g |
Vláknina | 48,50 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 227 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1 001,90 g |
– cukry | 468,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,3 kg 1,3 kg rozmixovaných jahod | Jahody čerstvé | 1299.9999523162842 g |
3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 750 g |
1,5 hrnku 1,5 hrnku cukru | Cukr bílý | 375 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
2 2 vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
prášek do pečiva | Kypřící prášek |