Nutriční hodnoty (Jahodová Karkulka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 24 577 kJ / 5 874 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 101,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 84,10 g |
| Tuky | 151,52 g |
| – nasycené | 13,90 g |
| – nenasycené | 125,12 g |
| –– mononenasycené | 85,62 g |
| –– polynenasycené | 39,50 g |
| ––– omega 3 | 10,44 g |
| Vláknina | 48,50 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 227 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 1 001,90 g |
| – cukry | 468,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,3 kg 1,3 kg rozmixovaných jahod | Jahody čerstvé | 1299.9999523162842 g |
| 3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 750 g |
| 1,5 hrnku 1,5 hrnku cukru | Cukr bílý | 375 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 2 2 vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
| prášek do pečiva | Kypřící prášek |