Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodová Karkulka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie24 577 kJ /
5 874 kcal
Bílkoviny101,46 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny84,10 g
Tuky151,52 g
– nasycené13,90 g
– nenasycené125,12 g
–– mononenasycené85,62 g
–– polynenasycené39,50 g
––– omega 310,44 g
Vláknina48,50 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 227 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy1 001,90 g
– cukry468,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,3 kg 1,3 kg rozmixovaných jahod Jahody čerstvé 1299.9999523162842 g
3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 750 g
1,5 hrnku 1,5 hrnku cukru Cukr bílý 375 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
2 2 vajíčka Vejce slepičí 140 g
prášek do pečiva Kypřící prášek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.