Nutriční hodnoty (Ovesné flameri)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 809 kJ / 1 149 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,15 g |
| Tuky | 14,96 g |
| – nasycené | 6,65 g |
| – nenasycené | 7,12 g |
| –– mononenasycené | 4,10 g |
| –– polynenasycené | 3,02 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 21,25 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 235 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 213,93 g |
| – cukry | 154,57 g |
| ––– laktóza | 24,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 l 0,5 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
| 2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
| 75 g 75 g ovesných vloček | Vločky ovesné | 75 g |
| 3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| 1 hrst 1 hrst rozinek | Rozinky | 50 g |
| 1 hrst 1 hrst oříšků | Lískový ořech | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 24 g |