Nutriční hodnoty (Prošívaná deka z pekárny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 528 kJ / 2 994 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 51,17 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,50 g |
| Tuky | 134,67 g |
| – nasycené | 46,70 g |
| – nenasycené | 76,41 g |
| –– mononenasycené | 56,95 g |
| –– polynenasycené | 19,46 g |
| ––– omega 3 | 4,60 g |
| Vláknina | 14,34 g |
| Cholesterol | 896 mg |
| Sodík | 419 mg |
| Sůl | 1,26 g |
| Sacharidy | 356,77 g |
| – cukry | 142,73 g |
| ––– laktóza | 12,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 50 ml 50 ml oleje | Olej řepkový | 50 ml |
| 2 2 celá vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 75 ml 75 ml teplé vody | Voda | 75 ml |
| 125 ml 125 ml (1/2 hrnku) cukru | Cukr bílý | 125 g |
| 250 ml 250 ml (1 hrnek) polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 2 lžíce 2 lžíce holandského kakaa | Kakao prášek | 30 g |
| 1/2 sáčku 1/2 sáčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| cukr | Cukr bílý | |
| 125 ml 125 ml tekuté šlehačky | Šlehačka 35% | 125 ml |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| 1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkového pudinku | Puding v prášku | 24 g |
| sníh z bílku | Vaječný bílek |