Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dvojitá polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie402 kJ /
96 kcal
Bílkoviny3,90 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,90 g
Tuky0,36 g
– nasycené0,09 g
– nenasycené0,18 g
–– mononenasycené0,05 g
–– polynenasycené0,13 g
––– omega 30,00 g
Vláknina8,95 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,37 g
Sůl8,44 g
Sacharidy16,05 g
– cukry10,55 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 velká hrst bílých menších fazolí Fazole bílé
1 1 velká hrst krup Kroupy ječné
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 dobrá klobása Klobása
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/2 1/2 kedlubny Kedluben čerstvý 90 g
petržel Petržel kořenová čerstvá
celer Celer bulva čerstvá
kousíček květáku Květák čerstvý
tak 2 2 větší kusy hlívy Hlíva ústřičná syrová
1 lžíce 1 lžíce Vegety Kořenící směs sypká 15 g
trošku trošku oleje Olej řepkový
sůl Sůl mořská
petržel Petržel kořenová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.