Nutriční hodnoty (Dvojitá polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 402 kJ / 96 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,90 g |
Tuky | 0,36 g |
– nasycené | 0,09 g |
– nenasycené | 0,18 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,13 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 8,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,37 g |
Sůl | 8,44 g |
Sacharidy | 16,05 g |
– cukry | 10,55 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 velká hrst bílých menších fazolí | Fazole bílé | |
1 1 velká hrst krup | Kroupy ječné | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 dobrá klobása | Klobása | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/2 1/2 kedlubny | Kedluben čerstvý | 90 g |
petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
celer | Celer bulva čerstvá | |
kousíček květáku | Květák čerstvý | |
tak 2 2 větší kusy hlívy | Hlíva ústřičná syrová | |
1 lžíce 1 lžíce Vegety | Kořenící směs sypká | 15 g |
trošku trošku oleje | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
petržel | Petržel kořenová čerstvá |