Nutriční hodnoty (Hlívový bůček se zázvorem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 812 kJ / 194 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,69 g |
Tuky | 2,80 g |
– nasycené | 0,72 g |
– nenasycené | 1,92 g |
–– mononenasycené | 1,26 g |
–– polynenasycené | 0,66 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 17,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 32,15 g |
– cukry | 14,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
libovější bůček (kdo ho nerad, může dát jinou část vepřového) | Vepřový bok | |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
5 kusů 5 kusů hlívy (může být klidně víc) | Hlíva ústřičná syrová | |
1 lžíce 1 lžíce zázvoru | Zázvor sušený | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce koření na vepřovou pečeni | Kmín mletý | 15 g |
hladká mouka na obalení masa | Mouka pšeničná hladká | |
olej | Olej řepkový | |
solamyl | Bramborový škrob | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |