Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játrové knedlíčky do polévky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie442 kJ /
106 kcal
Bílkoviny8,68 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky7,56 g
– nasycené1,82 g
– nenasycené3,50 g
–– mononenasycené2,80 g
–– polynenasycené0,70 g
––– omega 30,03 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 99 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy0,70 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g chlazených kuřecích jater Játra kuřecí 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky majoránky Majoránka sušená 3.5 g
strouhanka na zahuštění (dle potřeby) Strouhanka pšeničná
mletý pepř (dle chuti) Pepř černý mletý
sůl (dle potřeby) Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.