Nutriční hodnoty (Ostrý zeleninový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 286 kJ / 546 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,80 g |
| Tuky | 23,12 g |
| – nasycené | 1,72 g |
| – nenasycené | 20,09 g |
| –– mononenasycené | 14,00 g |
| –– polynenasycené | 6,09 g |
| ––– omega 3 | 1,80 g |
| Vláknina | 15,38 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,79 g |
| Sůl | 16,40 g |
| Sacharidy | 69,80 g |
| – cukry | 47,76 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2-3 2-3 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 6 6 rajčat | Rajče červené čerstvé | 360 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 4 lžíce 4 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 60 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 4 lžíce 4 lžíce octa | Ocet lihový | 60 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 lžička 1 lžička pepře | Pepř černý | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |