Hovězí vařené se zeleninou (pot-au-feu)
Recept ještě nebyl hodnocenMaso a morkovou kost nebo ždibec anglické omyjeme a dáme do studené vody do dostatečně velkého hrnce. Přidáme aromatické koření, kromě hřebíčku, a vaříme 1,5 hodin v…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 464 kJ / 111 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 3,00 g |
| – nasycené | 1,20 g |
| – nenasycené | 1,70 g |
| –– mononenasycené | 1,00 g |
| –– polynenasycené | 0,70 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 50 mg |
| Sodík | 70 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Maso a morkovou kost nebo ždibec anglické omyjeme a dáme do studené vody do dostatečně velkého hrnce. Přidáme aromatické koření, kromě hřebíčku, a vaříme 1,5 hodin v…