Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bok jehněčí - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie471 kJ / 113 kcal
Bílkoviny19,80 g
– z toho živočišné bílkoviny19,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky3,70 g
– nasycené1,37 g
– nenasycené1,90 g
–– mononenasycené1,78 g
–– polynenasycené0,12 g
––– omega 30,02 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 50 mg
Sodík 81 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Pečený jehněčí bok

Pečený jehněčí bok

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Okolo rebierok mäsa vyrežeme kapsu.Zmiešame všetky ingrediencie na marinádu a vytrieme vnútro kapsy aj povrch boku. Necháme v chlade aspoň 2 hodiny marinovať.Pripravíme…

Plněný jehněčí bok

Plněný jehněčí bok

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Do jahňacieho boku vyrežeme kapsu. Kapsu aj celý bok zvonku vymažeme prelisovaným cesnakom a osolíme.Na kocky narezanú slaninu rozškvaríme a orestujeme na nej narezanú…

tejaja

90 min