Pečený jehněčí bok
Recept ještě nebyl hodnocenOkolo rebierok mäsa vyrežeme kapsu.Zmiešame všetky ingrediencie na marinádu a vytrieme vnútro kapsy aj povrch boku. Necháme v chlade aspoň 2 hodiny marinovať.Pripravíme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 471 kJ / 113 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,70 g |
– nasycené | 1,37 g |
– nenasycené | 1,90 g |
–– mononenasycené | 1,78 g |
–– polynenasycené | 0,12 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 81 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Okolo rebierok mäsa vyrežeme kapsu.Zmiešame všetky ingrediencie na marinádu a vytrieme vnútro kapsy aj povrch boku. Necháme v chlade aspoň 2 hodiny marinovať.Pripravíme…
Do jahňacieho boku vyrežeme kapsu. Kapsu aj celý bok zvonku vymažeme prelisovaným cesnakom a osolíme.Na kocky narezanú slaninu rozškvaríme a orestujeme na nej narezanú…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami