Hovězí vařené se zeleninou (pot-au-feu)
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 201 kJ / 1 243 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 214,49 g |
Tuky | 32,13 g |
Vláknina | 6,98 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 1,02 g |
Sacharidy | 21,63 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept pot-au-feu je podle francouzské tradiční kuchyně. Kdo má, může vařit v papiňáku, ušetří si čas i energii.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 4. 2012 04:46




30. 12. 2011 10:24







29. 12. 2011 20:00

29. 12. 2011 19:48








29. 12. 2011 15:48


29. 12. 2011 15:35



29. 12. 2011 14:41

29. 12. 2011 14:32


Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Indické kuřecí biryani
Přidáno před 6 hodinami

Šťavnatý salát z červené řepy a křenu
Přidáno před 22 hodinami

Mrkvový salát s jablkem a pistáciemi
Přidáno 24. 3. 2023 14:24

Brambory zapečené s uzeným masem a sýrem
Přidáno 24. 3. 2023 12:11

Smažený camembert s bramborovo-celerovou kaší
Přidáno 24. 3. 2023 11:16

Zapečené penne se zeleninou a kuřecím masem
Přidáno 24. 3. 2023 10:44
Právě bylo uvařeno:

Marinovaná žebírka pečená s bramborami
uvařil/a Marcela0123
před 1 minutou

Pečená vepřová žebírka na medu
uvařil/a Marcela0123
před 8 minutami

Žebírka na medu
uvařil/a Marcela0123
před 8 minutami

Kuřecí paprikáš z receptů slovenské kuchyně
uvařil/a Moanka
před 27 minutami

Nekynuté mini koláčky
uvařil/a Moanka
před 39 minutami


Vepřová krkovice v majonéze
uvařil/a Panova
před 1 hodinou

Kyselica (polévka z Vlčnova)
uvařil/a Ladka1952
před 1 hodinou

Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
uvařil/a Blazenka
před 1 hodinou

Krakonošův mazanec
uvařil/a Jajka70
před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pot au feu vařené hovězí s bramborem hovězí bok recept hovězí bok recepty hovězí bok hovězí vařené recept hovězí pot au feu pot au feu recept hovězí vařené vařené hovězí recept na hovězí bok vařené hovězí se zeleninou recepty hovezi bok hovězí na vaření hovězí bok bez kosti recept hovězí bok bez kosti recept hovezi bok recepty z hovězího boku koprová omáčka s hovězím masem v papinaku vařené hovězí maso recepty
Suroviny: bok hovězí, kost hovězí morková, koření, koření hřebíček, pepř, sůl, bujón hovězí, cibule, mrkev, brambory, pórek, česnek
Hovězí vařené se zeleninou (pot-au-feu)
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6zEO
8 názorů