Hovězí vařené se zeleninou (pot-au-feu)
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 201 kJ / 1 243 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 214,49 g |
Tuky | 32,13 g |
Vláknina | 6,98 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 1,02 g |
Sacharidy | 21,63 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept pot-au-feu je podle francouzské tradiční kuchyně. Kdo má, může vařit v papiňáku, ušetří si čas i energii.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 4. 2012 05:46
+9 Hovězí můžu na jakýkoliv způsob. Takže i vařené, zvlášť pokud se podaří tak jako tobě.
30. 12. 2011 11:24
PH? no tak kyselost to asi nebude
takže zřejmě pomalý hrnec
Pomalý nebo rychlý..když vidím to hovězí s tím mastnějším, tak mi teče slina
tohle se mi líbí moc
29. 12. 2011 21:00
Vďaka za krásny recept. Recept ako stvorený pre PH.
29. 12. 2011 20:48
hezké to máš taky dělávám, jako Maruška, v PH..nemá to chybku..ale bez té zeleniny, jedli jsme jen tak..s bramborem s osmaženou cibulkou a hlávkovým salátem..ohromná dobrota
toto taky nevypadá marně
29. 12. 2011 16:48
Dělám téměř stejně, jen s menšími změnami - např. nedávám koriandr. Máme to moc rádi. Vařím v PH.+
29. 12. 2011 16:35
29. 12. 2011 15:41
Tak to se mi líbí, vyzkouším.
29. 12. 2011 15:32
Hovězí se zeleninou je prima kombinaceukládám a+
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Zelný salát s jogurtovo-hořčicovou zálivkou
Přidáno před 5 hodinami

Cuketový věnec
Přidáno před 12 hodinami

Bezlepkový rebarborový koláč s drobenkou
Přidáno před 15 hodinami

Květák na způsob salátu Coleslaw
Přidáno 28. 6. 2022 13:05

Staročeský guláš paní hostinské
Přidáno 28. 6. 2022 07:55

Tomatový krém s červenou čočkou, čerstvým sýrem a microbylinkami
Přidáno 28. 6. 2022 07:50
Právě bylo uvařeno:

Krůtí miniřízečky v kari těstíčku
uvařil/a Hanes
před 2 hodinami

Cuketové karbanátky s Hermelínem
uvařil/a Dede.
před 3 hodinami

Kuskus se sýrem cottage a zeleninou
uvařil/a selabr
před 3 hodinami

Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
uvařil/a mazlak
před 4 hodinami

Višňová bublanina z časopisu Vlasta
uvařil/a Ludvikova
před 5 hodinami

Vepřové plátky na kmíně s rýži
uvařil/a kaminky
před 7 hodinami

Špagety "Alfredo"
uvařil/a Panova
před 7 hodinami

Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
uvařil/a adunakrejci
před 7 hodinami

Oblíbené chilli con carne
uvařil/a klarence
před 8 hodinami

Pečené placičky z květáku, šunky a sýru
uvařil/a Petaja
před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pot au feu vařené hovězí s bramborem hovězí bok recept hovězí bok recepty hovězí bok hovězí vařené recept hovězí pot au feu pot au feu recept hovězí vařené vařené hovězí recept na hovězí bok vařené hovězí se zeleninou recepty hovezi bok hovězí na vaření hovězí bok bez kosti recept hovězí bok bez kosti recept hovezi bok recepty z hovězího boku koprová omáčka s hovězím masem v papinaku vařené hovězí maso recepty
Suroviny: bok hovězí, kost hovězí morková, koření, koření hřebíček, pepř, sůl, bujón hovězí, cibule, mrkev, brambory, pórek, česnek
Hovězí vařené se zeleninou (pot-au-feu)
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6zEO
8 názorů