Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí vařené se zeleninou (pot-au-feu)

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 180 min

180 min (180 min příprava)

29. 12. 2011 14:05

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 201 kJ / 1 243 kcal
Bílkoviny214,49 g
Tuky32,13 g
Vláknina6,98 g
Cholesterol 500 mg
Sodík 1,09 g
Sůl1,02 g
Sacharidy21,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept pot-au-feu je podle francouzské tradiční kuchyně. Kdo má, může vařit v papiňáku, ušetří si čas i energii.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

clupmi clupmi

1. 4. 2012 04:46

+9:yes: Hovězí můžu na jakýkoliv způsob. Takže i vařené, zvlášť pokud se podaří tak jako tobě. :yes::yes::yes:

Marsi Mesi

30. 12. 2011 10:24

PH?:-O no tak kyselost to asi nebude:-D takže zřejmě pomalý hrnec;-) Pomalý nebo rychlý..když vidím to hovězí s tím mastnějším, tak mi teče slina:-p:-p:-p tohle se mi líbí moc:yes:

magdalenka magdalenka

29. 12. 2011 20:00

Vďaka za krásny recept. Recept ako stvorený pre PH. :yes:

rebeka rebeka

29. 12. 2011 19:48

hezké to máš;-):yes::yes: taky dělávám, jako Maruška, v PH..nemá to chybku..ale bez té zeleniny, jedli jsme jen tak..s bramborem s osmaženou cibulkou a hlávkovým salátem..ohromná dobrota:-8toto taky nevypadá marně;-):-):yes::yes:

maris maris

29. 12. 2011 15:48

Dělám téměř stejně, jen s menšími změnami - např. nedávám koriandr. Máme to moc rádi. Vařím v PH.:-):yes:+

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 12. 2011 15:35

:-p:yes::yes:

Eliza Eliza

29. 12. 2011 14:41

Tak to se mi líbí, vyzkouším.:-p

cardanka

29. 12. 2011 14:32

Hovězí se zeleninou je prima kombinace:yes:ukládám a+:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše edice

Zvýhodněné balíčky

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pot au feu vařené hovězí s bramborem hovězí bok recept hovězí bok recepty hovězí bok hovězí vařené recept hovězí pot au feu pot au feu recept hovězí vařené vařené hovězí recept na hovězí bok vařené hovězí se zeleninou recepty hovezi bok hovězí na vaření hovězí bok bez kosti recept hovězí bok bez kosti recept hovezi bok recepty z hovězího boku koprová omáčka s hovězím masem v papinaku vařené hovězí maso recepty

Suroviny: bok hovězí, kost hovězí morková, koření, koření hřebíček, pepř, sůl, bujón hovězí, cibule, mrkev, brambory, pórek, česnek

TopRecepty.cz

Hovězí vařené se zeleninou (pot-au-feu)

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6zEO