Rychlý francouzský krémeš
Recept ještě nebyl hodnocenRozvaľkáme lístkové cesto a dáme piecť na opaku plechu do rúry na 180°C do hneda (nezabudnite popichať).Potom rozpustíme čokoládu a Ceru a ponamáčame do nej BB keksy.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Rozvaľkáme lístkové cesto a dáme piecť na opaku plechu do rúry na 180°C do hneda (nezabudnite popichať).Potom rozpustíme čokoládu a Ceru a ponamáčame do nej BB keksy.…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno 6. 5. 2024 13:01
Přidáno 6. 5. 2024 12:15
Jak připravit křupavou tempuru k obalování masa i zeleniny? Japonské těstíčko vyžaduje svižné ruce a ledovou vodu, pak je perfektní
V MasterChef Česko 2023 skončila Joy: Na její hladové žaludy, krájení narovno a další hlášky ale nikdo nezapomene
Rolovaná zmrzlina: Původně asijský hit zvládnete vyrobit podle našeho návodu i doma!