Plněný croissant
Recept ještě nebyl hodnocenČerstvý máslový croissant dokáže provonět celé pekařství, co pak teprve vaši kuchyni. Pro bohatou a výživnou snídani si s námi připravte jeho plněnou verzi. Dovnitř…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 492 kJ / 357 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 13,33 g |
– nasycené | 10,00 g |
– nenasycené | 3,00 g |
–– mononenasycené | 0,83 g |
–– polynenasycené | 2,17 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,67 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 450 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 50,00 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Čerstvý máslový croissant dokáže provonět celé pekařství, co pak teprve vaši kuchyni. Pro bohatou a výživnou snídani si s námi připravte jeho plněnou verzi. Dovnitř…
Těsto je možné udělat jak robotem, tak i v pekárně. V pekárně necháme bez předehřevu umíchat omládek a v zavřené pak 45 minut kynout. Přidáme zbytek surovin a (opět…
Na plech poskládáme sušenky, které namáčíme do mléka. Poté uvaříme čokoládový pudink (litr mléka, 6 lžic cukru, 3 pudinky)a zalijeme sušenky. Potom na pudink rozložíme…
Rohlíky a ořechy nakrájíme. Ze tří bílků ušleháme tuhý sníh, přidáme cukr a přešleháme. Vmícháme drobně nakrájené rohlíky a ořechy. Lžičkou klademe na plech s pečícím…
Croissant roztrháme na väčšie kusy.Dáme do formy na pečenie (asi 500 ml). Rúru predhrejeme na 180 ° C. Cukor s vodou v panvici karamelizujeme nemiešame (nesmie sa miešať…
Jako první si na plech poklademe sušenky které si namáčíme do mléka. Z 1 litru mléka si uvaříme čokoládový pudink se 4 lžicemi cukru. Sušenky zalijeme čokoládovým…
Pečivo nakrájíme na kostičky, zvlhčíme mlékem. V ovocné šťávě nebo alkoholu necháme nabobtnat rozinky, pak je scedíme.K pečivu přidáme oříšky, namočené rozinky, osladíme…
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Pět tipů, jak správně skladovat vlašské ořechy: Nejlepší je nechat je ve skořápce, vyloupané zmrazit, překvapivě jdou i zavařit
10 nejoblíbenějších večeří v Evropě: Jak na ten nejlepší vídeňský řízek nebo řeckou musaku?
Recept na domácí čokoládový termix: Dobrota ze tří surovin je hotová za chvilinku a děti si ji zamilují