Hovězí líčka s omáčkou z černých fazolí
Recept ještě nebyl hodnocenFazole namočíme do studené vody. Česnek najemno nasekáme a smícháme se zázvorem, olejem a pepřem. Vzniklou marinádou potřeme líčka a necháme marinovat (stačí i 1/2) hod…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Fazole namočíme do studené vody. Česnek najemno nasekáme a smícháme se zázvorem, olejem a pepřem. Vzniklou marinádou potřeme líčka a necháme marinovat (stačí i 1/2) hod…
Zeleninu krátce osmahneme a odložíme stranou. Na pánev postupně pokládáme kousky hovězího masa ochucené zázvorem, proložíme česnekem a smažíme, dokud maso nezhnědne. …
Fazole si přes noc namočíme. Druhý den je uvaříme doměkka a scedíme. Měli by být měkké, ale udržet si tvar a nerozpadat se na kaši. V pánvi si rozehřejeme olej a zpěníme…
Cibuli nakrájejte na drobno, papriky na menší proužky. Ve větším hrnci rozehřejte olej, přidejte cibuli a papriky a na středním ohni opékejte asi 5 minut. Přidejte…
Pomazánka z černých fazolí, karamelizované cibule a fenyklu je velmi snadná a rychlá, pokud máte připravené fazole dopředu. Ale když máte fazole jen sušené, tak na cca…
Paštika patří mezi oblíbené produkty naší kuchyně. Kdo neholduje těm masovým, může si připravit její výživnou a veganskou verzi. Základem je opečená hlíva s česnekem a…