Kaviár
Kaviár červený - suroviny a ingredience
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 837 kJ / 200 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 8,00 g |
| – nasycené | 2,00 g |
| – nenasycené | 5,40 g |
| –– mononenasycené | 3,40 g |
| –– polynenasycené | 2,00 g |
| ––– omega 3 | 0,60 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 460 mg |
| Sodík | 120 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 2,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Recepty s touto surovinou
Další suroviny
Přečtěte si Zobrazit více