Lilková pomazánka s přírodním šmakounem
Recept ještě nebyl hodnocen- lilek nakrájet na silnější kolečka, posolit, nechat vypotit, otřít a nakrájet nadrobno - nakrájenou cibuli nechat zesklovatět na oliv.oleji - přidat nakrájený lilek…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 626 kJ / 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 0,33 g |
– nasycené | 0,07 g |
– nenasycené | 0,27 g |
–– mononenasycené | 0,07 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,67 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 867 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 33,33 g |
– cukry | 20,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
- lilek nakrájet na silnější kolečka, posolit, nechat vypotit, otřít a nakrájet nadrobno - nakrájenou cibuli nechat zesklovatět na oliv.oleji - přidat nakrájený lilek…
Přidáno před 25 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Co se jedlo na Vánoce v Americe? V 17. století byla v oblibě labuť nebo jeseter, na jídelníčku už tehdy byl pečený krocan
Křupavé chřestové hranolky: Výborný způsob, jak netradičně využít chřest, hlavně ten zelený
Sladké léto s Josefem Maršálkem: Slavný cukrář radí, jak na perfektní dortový korpus. Tenhle recept se vždycky povede