Kuřecí polévka na čínsko-brněnský způsob
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí spodní díly zbavíme "biskupů" a dáme vařit do cca. 1,5 litru vody. Po cca. 80 minutách je z vývaru vytáhneme a po vychladnutí obereme (je lepší je obrat ne příliš…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 041 kJ / 249 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 16,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 20,50 g |
| – nasycené | 5,95 g |
| – nenasycené | 13,33 g |
| –– mononenasycené | 10,21 g |
| –– polynenasycené | 3,12 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 47 mg |
| Sodík | 80 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Kuřecí spodní díly zbavíme "biskupů" a dáme vařit do cca. 1,5 litru vody. Po cca. 80 minutách je z vývaru vytáhneme a po vychladnutí obereme (je lepší je obrat ne příliš…