Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Krůtí pečená roláda

Krůtí pečená roláda

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Snad jedním z nejoblíbenějších druhů drůbežího je krůtí maso. K nedělnímu obědu z něj můžete upéct výbornou roládu, plněnou sýrem, salámem, hráškem a špekem. Roládu…

Marie Svarcova

100 min

Rybí karbanátky v nálevu

Rybí karbanátky v nálevu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Rybí karbanátky upečené do zlatova necháme vychladnout.Připravíme nálev a vaříme 5 minut. Nálev necháme vychladnout.Karbanátky skládáme do vhodné nádoby nebo sklenic.…

Rybí polévka s jikrami

Rybí polévka s jikrami

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Snadná rybí polévka ze zbylých kousků ryb vás v sychravém počasí krásně zahřeje. Na přípravu budete potřebovat jen pár základních surovin a trochu času, ale určitě…

Handour

60 min

Kapří karbanátky z Rozkoše

Kapří karbanátky z Rozkoše

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kapr je pro mnohé rybou pouze vánoční. Avšak z jeho masa můžeme vytvořit i další chutná jídla. Příkladem jsou tyto smažené kapří karbanátky s kořením. K podávání se pak…

Jaromira18

60 min