Krůtí nudličky na zelenině s rýží
Lehký oběd nebo luxusní večeře na vás čeká na konci našeho receptu. Připravte si chutné krůtí maso s lahodnou a lehce pikantní křupavou zeleninou. Přidejte vhodnou přílohu a můžete hodovat. Neuděláte chybu, když zvolíte kopeček jasmínové rýže.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 764 kJ / 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,19 g |
Tuky | 16,67 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 338 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 28,29 g |
Postup přípravy
Na rozehřáté pánvi na oleji maso restujeme ze všech stran dorůžova cca 4 minuty. Krok 2: Mezitím nakrájíme očištěnou zeleninu, cibuli na měsíčky, mrkev a pórek na kolečka, papriku na proužky. Rajčata spaříme, oloupeme a rozdělíme na čtvrtky. Krok 3: K masu v pánvi přidáme cibuli a mrkev a ještě restujeme 1 minutu, poté přidáme papriku, za stálého míchání obě pasty, pórek, česnek,1 lžičku sladké papriky, nakonec rajčata. Krok 4: Podlijeme vroucí vodou, přivedeme k varu, stáhneme teplotu na minimum a podusíme ještě 3-4 minuty. Maso je měkké a zelenina na skus. Krok 5: Dle chuti dosolíme (pasta je slaná), přidáme špetku chilli a podáváme s jasmínovou rýží.
Zveřejněno 17. 11. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí nudličky na zelenině s rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6N8D
Moje poznámka
Krůtí nudličky na zelenině s rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6N8D
Nejnovější recepty
Domácí likér z ledových kaštanů
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční šišky - nepečené
Přidáno před 5 hodinami
Kuskus s řepou a kozím sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Šlehačková bábovka s kakaem a jablkem
Přidáno před 8 hodinami
Líní lední medvědi
Přidáno před 9 hodinami
Polévka s noky a těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Kuřecí řízky z horkovzdušné fritézy chutnají perfektně: Křupavost zaručí vylepšený trojobal, křehkost jogurt
Kdy dát potraviny do studené vody a kdy použít tu vroucí? Na velikosti v tomto případě opravdu záleží
Koláčové dobroty od Marcely: Pracny podle bábinky voní kořením a citronovou kůrou. Dokonalé jsou i díky obalení v kakau
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboráky
vdusik@volny.cz před 48 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DomiArty před 1 hodinou
Lehký maďarský guláš
MiraBar před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
MildaJansa před 1 hodinou
Zelný salát s pomerančem
Sahula před 2 hodinami
Mleté vepřové na způsob kebabu
radekfiala před 3 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Janhajtman před 3 hodinami
Dušené hlávkové zelí
Benetka před 5 hodinami
Dvoubarevná buchta s pudinkovo-tvarohovým krémem
Balalajka13 před 6 hodinami
Zapečené gnocchi se zelím kyselým
Kody74 před 6 hodinami
Suroviny:
maso,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
olej,
cibule,
mrkev,
paprika čerstvá bílá,
pórek,
rajče,
česnek,
pasta rajčatová,
pasta papriková,
chilli,
voda
Komentáře (13)