Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové plátky v jednoduché smetanové omáčce

Jen málokterá surovina má v kuchyni tak široký záběr jako právě vepřová plec. Je vhodná snad na všechny kulinářské úpravy, na vaření, dušení, pečení i smažení. Proto patří v kuchyni k nejoblíbenější části z vepříka.

Hodnocení receptu je 4,6 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min bez doby naložení masa

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava, bez doby naložení masa)

21. 12. 2020 22:48

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 085 kJ / 976 kcal
Bílkoviny111,58 g
Tuky51,28 g
Vláknina6,32 g
Cholesterol 236 mg
Sodík 313 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy15,92 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Maso ve vývaru nasaje chuť a po dušení je křehké.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

23. 2. 2024 09:52

:-)<3:yes::yes: pěkný recept a krásné foto - to nemá chybu :-K

mika59 mika59

5. 9. 2022 15:35

Vitek79: kimlo: ;-) ;-) Děkuji vám :-K:-K

Vitek79 Vitek79

5. 9. 2022 14:12

Něco vynikající. :-8 Jen sem na konec omáčku vzal přes sitko a mixer. A pak zahustil. Chuť zůstala a super. ????????

kimlo kimlo

26. 7. 2022 07:48

Uvaril som, je to vynikajúce! Pridávam foto. Vďaka za recept! :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: plátek vepřový, cibule, česnek, olej, vývar masový, mléko, smetana zakysaná, maso, mouka hladká, paprika sušená sladká, koření nové koření, bobkový list, sůl, pepř mletý, cukr

TopRecepty.cz

Vepřové plátky v jednoduché smetanové omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VLMO