Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pasta Sambal Badjak - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie42 kJ /
10 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,30 g
Sůl3,00 g
Sacharidy2,50 g
– cukry2,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Pečená zelenina Sambal

Pečená zelenina Sambal

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Osoby, které nepreferují maso si mohou pochutnat na této pečené zelenině s exotickou příchutí. Jen je důležité, aby zapečená zelenina zůstala křupavá. Přílohu si můžete…

Jasous

60 min

Smažená rýže Nasi Goreng

Smažená rýže Nasi Goreng

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Orestované kuřecí nudličky okořeněné speciální směsí jsou zde doplněné rýží a upravené jako pokrm z jedno pekáčku. Při sevírování přidáváme na talíř volské oko a pastu…

Jasous

30 min

Naposledy jste si prohlédli