Restované marinované maso po asijsku
Recept ještě nebyl hodnocenDrobná sousta kuřecího nebo krůtího masa jsou zde připravena jako minutka jen lehkým osmahnutím. Sladká sójová omáčka a pasta Sambal Badjak dodají tomuto pokrmu zvláštní…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 42 kJ / 10 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,30 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 2,50 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Drobná sousta kuřecího nebo krůtího masa jsou zde připravena jako minutka jen lehkým osmahnutím. Sladká sójová omáčka a pasta Sambal Badjak dodají tomuto pokrmu zvláštní…
Orestované kuřecí nudličky okořeněné speciální směsí jsou zde doplněné rýží a upravené jako pokrm z jedno pekáčku. Při sevírování přidáváme na talíř volské oko a pastu…
Osoby, které nepreferují maso si mohou pochutnat na této pečené zelenině s exotickou příchutí. Jen je důležité, aby zapečená zelenina zůstala křupavá. Přílohu si můžete…