Restované marinované maso po asijsku

Drůbeží maso Doba přípravy: 20 minut + 1-2 hodiny marinování 8 názorů

Drůbeží maso Doba přípravy: 20 minut + 1-2 hodiny marinování 8 názorů

Suroviny 4 porce

0,5 kg kuřecího masa (krůtí)
4 lžíce sladké sojové omáčky Kaki Tiga
2 lžíce Solamylu
2 lžíce oleje
pasta Sambal Badjak

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíte na kousky, smícháte se sladkou sojovou omáčkou Kaki Tiga (kdo má rád pikantní tak může přidat jednu polévkovou lžíci Sambal Badjak) a necháte v chladničce odležet minimálně 1 hodinu.

  2. Do marinované směsi přidejte 2 lžíce Solamylu a dobře promíchejte. Na pánev dejte 2 lžíce oleje a maso osmahněte. Podávejte s rýží a ozdobte restovanou cibulkou.

Komentáře k receptu Restované marinované maso po asijsku

Tématické fráze: restované maso krůtí maso po asijsku kuřecí maso po asijsku kachna po asijsku marinované maso krůtí po asijsku restované kuřecí maso restované vepřové maso restované krůtí maso restované sojové maso veprove maso po asijsku marinované krutí maso recept maso na kaki doba marinování masa restovane maso recept maso s kaki marinované sojové maso kureci maso s kaki recept na restovane veprove maso sojove maso po asijsku