Restované marinované maso po asijsku

Jasous Kuchařka: Jasous

Doba přípravy: 20 minut + 1-2 hodiny marinování 4 porce Drůbeží maso 8 názorů

Suroviny

0,5 kg kuřecího masa (krůtí)
4 lžíce sladké sojové omáčky Kaki Tiga
2 lžíce Solamylu
2 lžíce oleje
pasta Sambal Badjak
Recept si zatím oblíbilo 15 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíte na kousky, smícháte se sladkou sojovou omáčkou Kaki Tiga (kdo má rád pikantní tak může přidat jednu polévkovou lžíci Sambal Badjak) a necháte v chladničce odležet minimálně 1 hodinu.

  2. Do marinované směsi přidejte 2 lžíce Solamylu a dobře promíchejte. Na pánev dejte 2 lžíce oleje a maso osmahněte. Podávejte s rýží a ozdobte restovanou cibulkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 2 075 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Restované marinované maso po asijsku

Tématické fráze: restované maso krůtí maso po asijsku kuřecí maso po asijsku kachna po asijsku marinované maso krůtí po asijsku restované kuřecí maso restované vepřové maso restované krůtí maso restované sojové maso veprove maso po asijsku marinované krutí maso recept maso na kaki doba marinování masa restovane maso recept maso s kaki marinované sojové maso kureci maso s kaki recept na restovane veprove maso sojove maso po asijsku