Chlebíčky "Saira"
Recept ještě nebyl hodnocenUvařená vejce oloupeme. Z ryb slijeme nálev, maso dáme do misky, vykostíme a rozmačkáme nahrubo vidličkou. Přidáme na kostičky nakrájená vejce a cibuli,majonézu,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 954 kJ / 228 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 20,00 g |
– nasycené | 6,00 g |
– nenasycené | 12,00 g |
–– mononenasycené | 8,00 g |
–– polynenasycené | 4,00 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Uvařená vejce oloupeme. Z ryb slijeme nálev, maso dáme do misky, vykostíme a rozmačkáme nahrubo vidličkou. Přidáme na kostičky nakrájená vejce a cibuli,majonézu,…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 6. 5. 2024 13:01
Jak se zrodil buřtguláš? Ve Vídni letěl ten klasický, tak Češi vymysleli jeho levnější variantu
Marocký zaalouk je skvělý teplý i studený: Na jeho přípravu stačí jen lilek a rajčata, pikantní chuť a vůni Orientu zajistí správné koření
Inspirace z MasterChef Česko 2022: Jak na dokonalé býčí žlázy podle postupů našich babiček? Důležité jsou tyhle dva kroky