Plněné kuře s fotopostupem
Recept ještě nebyl hodnocen1. Kuře omyjeme, položíme prsíčkama nahoru a v hrudi podélně po kosti nožem odřízneme. 2. Podél hrudní kosti opatrně oddělujeme nožem prsní maso na obou stranách.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 168 kJ / 40 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 0,10 g |
– nasycené | 0,02 g |
– nenasycené | 0,08 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,02 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 800 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 6,80 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
1. Kuře omyjeme, položíme prsíčkama nahoru a v hrudi podélně po kosti nožem odřízneme. 2. Podél hrudní kosti opatrně oddělujeme nožem prsní maso na obou stranách.…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Pečeme s Ivou: Čerstvě upečené vanilkové makovky před rodinou nezatajíte. Vždy se prozradí silnou a lákavou vůní vanilky
Delikatesy z hub: Falešné škvarky z bedel a masáků, hříbková slanina nebo houbová paštika chutnají božsky
Kávu nebo čaj? Vychutnejte si své oblíbené nápoje v top kvalitě!