Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněné kuře s fotopostupem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min

120 min (120 min příprava)

14. 3. 2010 11:51

Suroviny

Porce: 8 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 551 kJ / 1 566 kcal
Bílkoviny146,40 g
Tuky40,10 g
Vláknina13,59 g
Cholesterol 674 mg
Sodík 1,59 g
Sůl3,63 g
Sacharidy111,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nesolíme klasickou solí, jinak by bylo kuře moc slané, v bylinkové soli je soli dost.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

casino casino

20. 1. 2014 17:45

Nadja:
Tady je lepčččí způsob :-))
http://www.youtube.com/watch?v=kAekQ5fzfGM&list=FL...

Nadja Nadja

15. 3. 2010 11:25

:yes: + bodík :-! :-O
Nádhera, ale té práce s vykošťováním !!!
Do toho se mi nikdy nechce, tak vykostím jen částečně (kuře na hrudi rozkrojím, odstraním s hrudní kostí i část hrudního koše) a nádivku nacpu pod kůži stehen a co se nevejde, dám dovnitř nebo samostatně do pekáče.
;-):-p:-p:-p:-K:-!

Hanysek Hanysek

15. 3. 2010 09:22

:yes::yes: Já čumím jak puk...Tak tohle bych nedala,jsem na tom asi jak Eliza ;-) Radi máš to krásňoučké. Kdybych se do toho pustila,tak stoprocentně by konečný výsledek byl-kuřecí nudličky s nádivkovou přílohou:-)):-))
Posílám boďana.:-K

k.radulka k.radulka

14. 3. 2010 18:55

Jendo ty kuřecí řízky jsou na tom vykoštěném kuřátku přeci :D a děkuju, všimla jsem si tiskové chyby, mletého masa má být 500 g a ne 250 g.;-):-D:-D Opravdu se tam vše vejde nebojte:-p Je to pro cca 8-10 lidí a opravdu dost se napapkaj:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 3. 2010 18:32

Radulko, jsi moooc šikovná!!! Ten fotopostup nemá chybu. Dala sis opravdu práci s tím a to já opravdu oceňuji. Já to dodnes neumím!!:-)), ale pokud se o to budu pokoušet, vezmu si noťas do kuchyně na linku a budu dělat podle tebe;-) Veliký plus a škoda, že jich nejde více:-D:yes::yes::yes::yes::yes:

Jenda1 Jenda1

14. 3. 2010 17:44

Raduš,je to už pár desítek let, ale mé první vykostěné kuřátko mi ubralo 35 minut života;-). Krásný fotopostup:yes:. Ještě mi prozraď, kam jsi zašila těch 0,5kg stehenních řízků:-p:-?. :-!:-)):yes::yes::yes: +12

cardanka

14. 3. 2010 17:09

Radu:-Ktak recept tedy :yes::yes:nemá chybu:yes::yes: a 10.tého boda uděluju:-K;-):yes:

Paprika Paprika

14. 3. 2010 17:09

To je ale na cpaný macík :-p:-p :yes::yes::yes:

Sodovka Sodovka

14. 3. 2010 15:54

Elizo, mně to vykosťuje manžel s tenkým vykosťovacím nožem.:-)) Jde to celkem rychle.:yes: Když, tak chlazené kuře dej na chvíli do mrazáku, aby maso bylo trochu zmrzlé. Lépe se vykosťuje a netrhá se.

eva hubova eva hubova

14. 3. 2010 15:38

:-p:yes:+9

Eliza Eliza

14. 3. 2010 14:49

Já jsem na tohle prostě levá...Pokoušela jsem se jednou, ale asi mám tupé nože... prostě to nedopadlo :-8 slavně... Radulko, máš můj obdiv. A pěkně jsi ho nacpala...:-D:-D

Sodovka Sodovka

14. 3. 2010 13:52

Přesně takhle dělám kuře i já. Nacpaná nádivka nejenom ve vykostěné dutině, ale i pod kůži stehýnek nemá chybu. :yes: Dělávám nádivku jenom rohlíkovou, nebo mandlovou. Aby mi nádivka z vykostěné dutiny nevytekla, tak dutinu ještě vyložím plátky vepřové kýty nebo kuřecích prsíček. Radko, jsi šikulka :yes: Takhle napsaný recept s podrobným fotopostupem by si zasloužil nějaké zvláštní ocenění.:yes: Třeba RECEPT ROKU:-! :-! :-! Toprecepty nebudete o nějakém podobném ocenění uvažovat? :-! :-! Radčin precizně napsaný a vyfocený recept by si ho určitě zasloužil :yes: :-! Když nemůžu víc, tak posílám aspoň bodík č.6

k.radulka k.radulka

14. 3. 2010 13:52

Eliza tak jestli ti nestačí fotopostup tak koukni na youtube tam je i video. Já vykošťuju, jinak bych nic nevydělala :D

kudlova3 kudlova3

14. 3. 2010 13:45

:-O:-O Paráda 100 bodu :-K:-K:yes::yes::-):-)

Eliza Eliza

14. 3. 2010 13:32

Radulko, ten fotopostup je dobrá věc, i když já z toho stejně moudrá nejsem a do takových akcí se pouštět nebudu (za rohem koupím už vykostěné):-8:-8, ale jinak super recept!! Jsi šikula---:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: plněné kuře vykoštěné kuře jak se vykostuje kure vykostění kuřete plněné vykostěné kuře vykostene plnene kure recepty vykoštěné nadívané kuře vykosteni kurete video na kolik stupňů se peče kuře jak odkostit kuře vykostěné nadívané kuře plnene kure vykostene dort kuře plnene kure recept nadívané vykoštěné kuře vykostene kure s nadivkou recept plněné kuře na kolik stupnu pect kure recept na plněné kuře jak se vykoštuje kuře video

Suroviny: kuře, maso drůbeží, kuřecí stehenní řízky, vejce, rohlík, mléko, česnek, sůl bylinková, ořech muškátový, mandle, směs bonduelle kukuřice hrášek paprika sterilovaná, víno bílé, cibule, koření grilovací, mouka hladká, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Plněné kuře s fotopostupem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/83W5