Rakytníkovo-pomerančový džem
Recept ještě nebyl hodnocen1. Pomeranče omyjeme, rozpůlíme a na elektrickém citrusovém odšťavovači odšťavíme. V receptech na pomerančovou marmeládu se většinou doporučuje pomeranče …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 283 kJ / 68 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
| Tuky | 0,30 g |
| – nasycené | 0,07 g |
| – nenasycené | 0,22 g |
| –– mononenasycené | 0,07 g |
| –– polynenasycené | 0,15 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 0,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 14,00 g |
| – cukry | 9,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
1. Pomeranče omyjeme, rozpůlíme a na elektrickém citrusovém odšťavovači odšťavíme. V receptech na pomerančovou marmeládu se většinou doporučuje pomeranče …
Tvaroh našleháme s očištěnou jemně nastrouhanou mrkví a cibulí.Zjemníme jogurtem nebo zakysanou smetanouOkyselíme rakytníkovou šťávou a dochutíme pokrájenou pažitkou a…