Radoušova bramboráková buchta
Recept ještě nebyl hodnocenBrambory oloupáme a nastrouháme (2/3 velká oka, 1/3 oka na mrkev). Vymačkáme vodu do misky a škrob, který se usadí na dně, vrátíme zpět k bramborám. Přidáme celé vejce,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 056 kJ / 252 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 15,00 g |
| – nasycené | 10,00 g |
| – nenasycené | 4,40 g |
| –– mononenasycené | 4,00 g |
| –– polynenasycené | 0,40 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 80 mg |
| Sodík | 267 mg |
| Sůl | 0,67 g |
| Sacharidy | 3,33 g |
| – cukry | 3,33 g |
| ––– laktóza | 3,00 g |
Brambory oloupáme a nastrouháme (2/3 velká oka, 1/3 oka na mrkev). Vymačkáme vodu do misky a škrob, který se usadí na dně, vrátíme zpět k bramborám. Přidáme celé vejce,…