Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Valašský točenec na roštu

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min

15 min (15 min příprava)

18. 7. 2009 17:13

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Žádná lávová deska nebo dřevěné uhlí, ale klasický základ na buku.

Dnes jsme na zahrádce obírali angrešt a rybíz a toto byl předkrm.

A to jsem ještě netušil, že černý rybíz použiji k přípravě hlavního chodu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Jenda1

18. 7. 2009 19:43

Jani, nakupuji v Novém Jičíně v největším řeznictví na náměstí a skutečně nemají chybu:-p:-p:yes:.

JanaDorazinova

18. 7. 2009 18:53

Skvěle ochucená klobása, no, kde ji vzít, že? Tady mají, ale ne každá je dobrá a když jednou chutná, podruhé už to není pravda.:-/

rebeka

18. 7. 2009 18:15

hlavni chod jsem uz nasla,zajimave,urcite vyzkousim:-p

rebeka

18. 7. 2009 18:14

predkrm vypada dobre:-)co byl hlavni chod?;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: lavova deska valašský předkrm klobása na roštu lavová grilovací deska tocennec grilování tocenec valasske grilovaci klobasy recepty pro lavove desky recepty na lávovou desku lávová deska na grilování recepty roštování recepty grilovací deska recepty grilovací lavová deska grilovací deska valassky hlavni chod roštování

Suroviny: valašský točenec, houska, hořčice, koření grilovací, olej

TopRecepty.cz

Valašský točenec na roštu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Rg4L