

Valašský točenec na roštu
Suroviny
- valašský točenec (skvěle ochucená grilovací klobása)
- houska
- hořčice
- směs grilovacího koření rozmíchat
- s olejem
Postup přípravy receptu
Nejlépe z bukového dřeva vytvoříme základ pro roštování. Točenec potřeme grilovací směsí a z každé strany roštujeme cca 7 minut. Housku rovněž potřeme grilovací směsí a necháme na roštu z obou stran rozpéct "na kůrčičku". Podáváme s hořčicí.
Poznámka od kuchařky
Žádná lávová deska nebo dřevěné uhlí, ale klasický základ na buku.
Dnes jsme na zahrádce obírali angrešt a rybíz a toto byl předkrm.
A to jsem ještě netušil, že černý rybíz použiji k přípravě hlavního chodu.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Valašský točenec na roštu
-
Jani, nakupuji v Novém Jičíně v největším řeznictví na náměstí a skutečně nemají chybu
.
-
Skvěle ochucená klobása, no, kde ji vzít, že? Tady mají, ale ne každá je dobrá a když jednou chutná, podruhé už to není pravda.
-
hlavni chod jsem uz nasla,zajimave,urcite vyzkousim
-
predkrm vypada dobre
co byl hlavni chod?