Valašský točenec na roštu

Jenda1 Kuchař: Jenda1

Doba přípravy: 15 minut Jiné maso 4 názory

Suroviny

valašský točenec (skvěle ochucená grilovací klobása)
houska
hořčice
směs grilovacího koření rozmíchat
s olejem
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Nejlépe z bukového dřeva vytvoříme základ pro roštování. Točenec potřeme grilovací směsí a z každé strany roštujeme cca 7 minut. Housku rovněž potřeme grilovací směsí a necháme na roštu z obou stran rozpéct "na kůrčičku". Podáváme s hořčicí.

Poznámka

Žádná lávová deska nebo dřevěné uhlí, ale klasický základ na buku.

Dnes jsme na zahrádce obírali angrešt a rybíz a toto byl předkrm.

A to jsem ještě netušil, že černý rybíz použiji k přípravě hlavního chodu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 37 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Valašský točenec na roštu

Tématické fráze: lavova deska valašský předkrm lavová grilovací deska grilování tocenec valasske grilovaci klobasy recepty pro lavove desky recepty na lávovou desku lávová deska na grilování recepty roštování recepty klobása na roštu grilovací deska recepty grilovací lavová deska grilovací deska valassky hlavni chod roštování

Zapomněl/a jsem heslo