Tartiflette - savojská špecialita
Recept ještě nebyl hodnocenZemiaky nešúpeme pred varením, aby nič nestratili zo svojej chute. Spomínam zemiaky na pečenie a to z jedného jediného dôvodu - existujú 2 typy zemiakov - zemiaky, ktoré…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 291 kJ / 309 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 23,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 23,33 g |
| – nasycené | 15,00 g |
| – nenasycené | 7,40 g |
| –– mononenasycené | 6,67 g |
| –– polynenasycené | 0,73 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 83 mg |
| Sodík | 1,13 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 1,33 g |
| – cukry | 1,33 g |
| ––– laktóza | 1,33 g |
Zemiaky nešúpeme pred varením, aby nič nestratili zo svojej chute. Spomínam zemiaky na pečenie a to z jedného jediného dôvodu - existujú 2 typy zemiakov - zemiaky, ktoré…
Zemiaky ošúpeme a nakrájame na plátky hrubé približne 3mm. Ja som použila male zemiačiky grenaille, ktoré som opiekla na panvici a ktoré som samozrejme posolila. Môžete…