Perfect pasta (zeleninové špagety) s fazolkami
Recept ještě nebyl hodnocenFazolky necháme rozmrznout (nebo propláchneme na sítě horkou vodou a necháme okapat. V pánvi na troše oleje lehce promícháme sušenou cibulku, vhodíme fazolky, osolíme,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 0 kJ / 0 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Fazolky necháme rozmrznout (nebo propláchneme na sítě horkou vodou a necháme okapat. V pánvi na troše oleje lehce promícháme sušenou cibulku, vhodíme fazolky, osolíme,…
Pefrect Pastu propláchneme pod proudem horké vody. Osolíme a ochutíme chilli pastou podle chuti. Přidáme pokrájené avokádo, rukolu a můžeme zakápnout balsamicem.