Obložený sendvič - italská muffuletta
Recept ještě nebyl hodnocenNajprv si urobime kvas. Zmiesame teplu vodu s lyzickou suseneho drozdia a nakyprenou mukou. Vznikne nam riedke cesto. Nechame ho nakysnut na teplom mieste tak, aby…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 711 kJ / 170 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 10,00 g |
| – nasycené | 5,00 g |
| – nenasycené | 4,50 g |
| –– mononenasycené | 0,50 g |
| –– polynenasycené | 4,00 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 80 mg |
| Sodík | 850 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Najprv si urobime kvas. Zmiesame teplu vodu s lyzickou suseneho drozdia a nakyprenou mukou. Vznikne nam riedke cesto. Nechame ho nakysnut na teplom mieste tak, aby…