Krůtí pajšlová polévka
Recept ještě nebyl hodnocenDo papiňáku dáme kosti a vnitřnosti. Přidáme vodu, pepř, nové koření, sůl bobkový list a cibuli a necháme vařit tak hodinu. Obereme maso z kostí, vnitřnosti nakrájíme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 548 kJ / 131 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 5,50 g |
| – nasycené | 1,50 g |
| – nenasycené | 3,20 g |
| –– mononenasycené | 2,00 g |
| –– polynenasycené | 1,20 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 250 mg |
| Sodík | 80 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 0,56 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Do papiňáku dáme kosti a vnitřnosti. Přidáme vodu, pepř, nové koření, sůl bobkový list a cibuli a necháme vařit tak hodinu. Obereme maso z kostí, vnitřnosti nakrájíme…