Krůtí pajšlová polévka

Boubelinda Kuchařka: Boubelinda

Polévky 0 názorů

Suroviny

kosti (z krůty prostě co máte krk)
vnitřnosti z krůty
6 kuliček nového koření
4 kuličky pepře
2 bobkové listy
cibule
sůl
1 smetanu
1-2 masoxy
2 vejce
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Do papiňáku dáme kosti a vnitřnosti. Přidáme vodu, pepř, nové koření, sůl bobkový list a cibuli a necháme vařit tak hodinu.

  2. Obereme maso z kostí, vnitřnosti nakrájíme na kostičky a přidáme k vývaru.

  3. Dále přilijeme smetanu, přidáme masox a povaříme. Nakonec zašleháme vajíčka a dochutíme.

  4. Pokud se Vám zdá polévka řidká zahustěte mlíkem s hl. moukou a ještě povařte tak 5-10 minut.

Poznámka

Tuto polévku jsem dříve dělala pouze z králíka, ale jde opravdu z čehokoliv, podle toho jaké koupíte vnitřnosti.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Krůtí pajšlová polévka

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: pajšlová omáčka pajšlová omáčka recept omáčka pajšlová polévka z vnitřností krůtí vnitřnosti paišl polévka z krůtích vnitřností krůtí plíce pajslova macka recept pajslova omacka držková polévka recepty pajšl z kralíka recepty pajšlová omáčka krůta vnitřnosti polévka z krůtích krků co uvařit z krůty polévka z krůtích srdcí vnitřnosti krůty vnitřnosti z krůty krůtí vnitřnosti recept