Pečené jablko s klikvou
Recept ještě nebyl hodnocenJablka rozkrojíme napříč v horní třetině a z dolní částí odstraníme ohryzek - jde to velmi dobře nožem, někdo ale preferuje při práci lžičku. Díky tomu nám vznikne…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 298 kJ / 71 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
| Tuky | 0,50 g |
| – nasycené | 0,01 g |
| – nenasycené | 0,35 g |
| –– mononenasycené | 0,05 g |
| –– polynenasycené | 0,30 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 3,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 5 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 14,00 g |
| – cukry | 10,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Jablka rozkrojíme napříč v horní třetině a z dolní částí odstraníme ohryzek - jde to velmi dobře nožem, někdo ale preferuje při práci lžičku. Díky tomu nám vznikne…