Lívanečky z kysané smetany
Recept ještě nebyl hodnocenLívance většinou připravujeme z řídkého kynutého těsta. Tady jsou kvasnice nahrazené práškem do pečiva, což umožní jejich pečení ihned bez čekání na vykynutí. Nahrazením…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 151 kJ / 275 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 0,60 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,40 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 65,00 g |
– cukry | 50,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Lívance většinou připravujeme z řídkého kynutého těsta. Tady jsou kvasnice nahrazené práškem do pečiva, což umožní jejich pečení ihned bez čekání na vykynutí. Nahrazením…
Máte chuť na něco neobvyklého? Tenhle recept je trochu složitější, ale výsledek stojí za to. Na pečené kančí kýtě špikované slaninou podávané s omáčkou z rajčat a pórku,…
Žloutky s cukrem vyšleháme do pěny, přidáme mouku, olej, vodu, nakonec ručně vmícháme ušlehaný sníh z bílků.Těsto vlijeme do silikonových formiček na košíčky a upečeme v…
Cesto: Základom je všetky suroviny vytiahnuť predom z ľadničky,aby malo všetko rovnakú teplotu.Potom dáme všetko do mixéra a mixujeme až kým bude zmes nadýchaná a má…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Semínka černuchy dodávají výraznou chuť indickým pokrmům. Její léčivé účinky znali už starověcí lékaři
Co dělat v karanténě? Naložte si hermelíny! Jak na to, aby chutnaly jako z vaší oblíbené hospody?
Byliny v kuchyni: Ostružiny posílí imunitu i paměť, odvar z listů skvěle vyčistí pleť!