Masenko "Pálava"
Recept ještě nebyl hodnocenMaso nakrájíme na plátky silné jako na řízky, ale nenaklepáváme ho. Osolíme, opepříme, potřeme hořčicí.Narovnáme do sádlem vymazaného pekáče, poklademe na kolečka…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 168 kJ / 40 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 0,10 g |
– nasycené | 0,02 g |
– nenasycené | 0,08 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,02 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 800 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 6,80 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Maso nakrájíme na plátky silné jako na řízky, ale nenaklepáváme ho. Osolíme, opepříme, potřeme hořčicí.Narovnáme do sádlem vymazaného pekáče, poklademe na kolečka…
Do většího množství osolené vody vložíme- při varu- suché špagety, vaříme dle návodu na sáčku tzv.all dente(na skus), občas promíchneme, aby se neslepily. Můžeme přidat…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Jak nejlépe využít špagetovou dýni? Připravíme z ní falešné polévkové nudle, nepravé špagety i fit „bramboráčky"
Velký manuál sušení zeleniny: Jak sušit na vzduchu, jak v troubě a jak v sušiče. Plus recept na domácí vegetu!
Svatý neboli Pašijový týden začíná. Jak se říká jednotlivým dnům a jaké se s nimi pojí zvyky a tradice?