Bazalkovo-mátový sorbet
Recept ještě nebyl hodnocenZmrzlinu necháme povolit, vložíme do mixéru spolu s bylinkami, sektem a ledem a rozmixujeme. Ozdobíme bazalkou či mátou a podáváme. Je to luxus, svěží.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 121 kJ / 268 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,67 g |
| Tuky | 13,33 g |
| – nasycené | 8,33 g |
| – nenasycené | 5,00 g |
| –– mononenasycené | 3,33 g |
| –– polynenasycené | 1,67 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,67 g |
| Cholesterol | 17 mg |
| Sodík | 83 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 33,33 g |
| – cukry | 33,33 g |
| ––– laktóza | 5,00 g |
Zmrzlinu necháme povolit, vložíme do mixéru spolu s bylinkami, sektem a ledem a rozmixujeme. Ozdobíme bazalkou či mátou a podáváme. Je to luxus, svěží.
První varianta: Meloun nakrájíme na plátky, odstranime pecičky, nakrájíme na drobné kostky, opatrně promícháme s cukrem a vložíme pokud možno v jedné vrstvě do krabice…