Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
Hrnková bábovka s chutí jablek a perníku od Anety Vignerové: Perfektní vláčný moučník zvládne úplně každý
Bramboráky z trouby podle Anety Vignerové: Modelka do těsta přidává slaninu a jednu důležitou ingredienci
Hrníčková kefírová buchta podle Anety Vignerové: Je snadná na přípravu a po upečení úžasně vláčná, říká modelka
Snadná a skvělá koprovka podle Anety Vignerové: Domácí knedlík si k ní připravíte do čtyř minut, říká modelka
Zapečená plněná cuketa: Kvalitní mleté maso je základ, chuť dodají provensálské bylinky a česnek, výrazné aroma strouhaný sýr