Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Anglická hovězí pečeně

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 10. 2009 11:44

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie16 820 kJ / 4 020 kcal
Bílkoviny330,00 g
Tuky300,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 675 mg
Sodík 825 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Sušenou hořčici lze zakoupit v této prodejně :

http://www.robertson.cz/eshop/show/3633?itemsConta...

Zdroj:http://www.zdravavarecka.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

romana

25. 9. 2015 09:38

Dnes se chystám na tento recept.Sušenou hořčici nemám,tak jsem roztloukla semínka v hmoždíři.Pikantní hořčici rovněž nemám,tak jsem smíchala klasickou a do ní nalila trošku láku ze zavařených feferonek.Maso odpočívá v lednici a čeká až ho šoupnu do trouby,protože pomalý hrnec taky nemám.Ale myslím,že to bude i tak vynikající,jako na fotkách

gpx

20. 7. 2013 23:03

Vyborne. Pokapal jsem jeste nakonec domaci majonezou podle Jamieho a prilozil fazolove lusky na slanince.

Pomaláč

21. 2. 2013 10:30

http://www.pomaly-hrnec.eu palec nahoru :yes: Podobně pomalený hovězí krk se právě chystám dělat. Ad hořčice: nevím jak moc je to stejné, ale místo zmiňované sušené používám klasická hořčičná semínka podrcená na prach ve starém těžkém hmoždíři.

renyfis

6. 11. 2012 17:04

Tak dělám dnes prvně a poprvé hovězí maso,jen jsem neměla sušenou hořčici a odkaz nejde otevřít,dala jsme hořčici co jsem měla doma,tak snad se povede:yes:díry za rcp...

rebeka rebeka

11. 9. 2012 10:11

krása, krása:yes::yes::-K:-K:-K

Martina

28. 5. 2011 18:34

Recept je bezvadný a moc za něj děkuji.
Dělám vždy přes kilo masa - a zakouří se po něm hned...

ramona79 ramona79

23. 9. 2010 08:54

:-p:yes:

Iljusa Iljusa

2. 4. 2010 17:12

Lucko - vítej v klubu PH :-D Jsem ráda, že ti chutnalo ;-):-)

maris maris

2. 4. 2010 15:06

Lusi - to jsem ráda, že Tě PH nezklamal, když jsme Ti ho tak doporučovali.:-) Zcela s Tebou souhlasím - maso je šťavnaté, měkkoučké, ale nerozvařené:-p

Lusinda79

2. 4. 2010 14:54

Iljusko děkuji za recept:-KMoje premiéra s PH proběhla na Tvém receptu.Ráno jsem vložila a před chvílí jsme s Janičkou obědvaly.Bylo to super, tak báječné hovězí jsem ještě nikdy neměla-měkké, šťavnaté, ale držící tvar.

Iljusa Iljusa

11. 1. 2010 09:53

Báro - jsem ráda, že chutnalo - zdar "pomalému hrnci" :yes:

bara.it bara.it

10. 1. 2010 16:15

Iljusko, tak jsem vcera k veceri spachala tvuj recept a moc jsme si pochutnali. V ramci hubnuti jsem ho udelala jen se 3 cajovymi lzickami oleje a omacku jsem nezahustovala. Ponornym mixerem jsem vzniklou omacku rozmixovala a vazne byla moc dobra.Ja s PH teprve zacinam a tak moc dekuji za napad. Pridavam bodik c.7:yes:

Renata

2. 11. 2009 22:22

pěkné, hrnec sice nemám, ale nápad se mi líbí :yes:

Iljusa Iljusa

20. 10. 2009 20:37

nemám zkušenost, asi bych použila jen tu pikantní hořčici, ale budu ráda, když někdo ozkouší pomlít - ušetřila bych :-D

pipre pipre

20. 10. 2009 20:32

To vypadá báječně!! Nedají se použít místo sušené hořčice třeba pomletá hořčičná semínka?. Někde jsem četla, že sušená hořčice jsou vlastně hořčičná semínka smíchaná ve vodě a usušená. Ale to bylo v nějaké diskuzi. Neznám chuť sušené hořčice. Bodík dávám, cítím, že to je velmi dobré.:yes:7.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí pečeně hovězí pečeně z krku pečene hovezí hovězí pečeně recept hovězí přední krk recepty anglicka pecene hovězí přední krk hovězí přední pečené hovezi predni krk recept hovězí pecene z krku recepty hovezi pecene recepty hovezi krk pomalé pečení hovezí pečeně z krku recept hovězí přední recepty recept hovězí pečeně pečený hovezí krk pomalé pečení masa hovězí krk recepty hovězí krk recept

Suroviny: krk hovězí, pepř, hořčice sušená, hořčice pikantní, cibule, sůl, olej, maso

TopRecepty.cz

Anglická hovězí pečeně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E8Rk