Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Co dělat, aby máta na záhonku nevytlačovala jiné rostliny? Pomůže správné zastřihování, prospěje to i výraznější vůni
Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
10 foto Hodnocení 8× Jaká má být teplota masa při grilování? Víme, jak zajistit správné propečení masa
9 foto Hodnocení 1× Jaký je rozdíl mezi grilováním a barbecue? Vysvětlíme, v čem se vzájemně liší
7 foto Hodnocení 3× Jak se dělá barbecue? Od grilování se liší hned v několika věcech. Které to jsou?
Trhané maso je hit! Chutná výborně, příprava je velice snadná a využití v kuchyni široké, stačí jen dodržet postup
Hodnocení 17× 5 tipů, čím potírat kuře na grilu: Vyzkoušejte osvědčené rady pro oblíbenou letní klasiku
13 foto Nemůžete se dočkat venkovní grilovačky? Se stolním grilem si užijete parádní grilování i doma kuchyni! Jak jej vybrat?
Vepřová kýta hajného Borovičky: Maso se musí uležet, voní pak jalovcem a výrazně ostrou chuť dodá speciální směs koření