Jak na perfektní lokše: Tenké bramborové placky jen ze tří surovin jsou snazší než knedlíky a chutnají ke kachně i nasladko
10 foto Hodnocení 11× Jaká má být teplota masa při grilování? Víme, jak zajistit správné propečení masa
9 foto Hodnocení 2× Jaký je rozdíl mezi grilováním a barbecue? Vysvětlíme, v čem se vzájemně liší
7 foto Hodnocení 4× Jak se dělá barbecue? Od grilování se liší hned v několika věcech. Které to jsou?
Trhané maso je hit! Chutná výborně, příprava je velice snadná a využití v kuchyni široké, stačí jen dodržet postup
Hodnocení 20× 5 tipů, čím potírat kuře na grilu: Vyzkoušejte osvědčené rady pro oblíbenou letní klasiku
13 foto Nemůžete se dočkat venkovní grilovačky? Se stolním grilem si užijete parádní grilování i doma kuchyni! Jak jej vybrat?
Řídká kaše bryja, prastaré jídlo Slovanů i Keltů, je vynikající s hruškami a s jablky. Vylepšíme ji smetanou nebo oříšky
Pikantní kuřecí křídla s mrkvovými špagetami a brynzou Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 JanaDorazinova 45 min