Karlovarský knedlík podle knedlíkového mistra: Zjemní jej máslo v těstě a díky jednomu fíglu bude dokonale vláčný
Báječné cukroví i jedlý dárek: Rafaelo kuličky jen ze tří surovin jsou hned hotové a chutnají jako italský originál
10 foto Hodnocení 11× Jaká má být teplota masa při grilování? Víme, jak zajistit správné propečení masa
9 foto Hodnocení 2× Jaký je rozdíl mezi grilováním a barbecue? Vysvětlíme, v čem se vzájemně liší
7 foto Hodnocení 4× Jak se dělá barbecue? Od grilování se liší hned v několika věcech. Které to jsou?
Trhané maso je hit! Chutná výborně, příprava je velice snadná a využití v kuchyni široké, stačí jen dodržet postup
Hodnocení 20× 5 tipů, čím potírat kuře na grilu: Vyzkoušejte osvědčené rady pro oblíbenou letní klasiku
13 foto Nemůžete se dočkat venkovní grilovačky? Se stolním grilem si užijete parádní grilování i doma kuchyni! Jak jej vybrat?
Jak správně grilovat sýry: Hermelín potřebuje alobal, halloumi nebo oštiepok stačí jen potřít olejem a budou skvělé
5 foto 5 nejlepších večeří z jednoho hrnce nebo pekáčku: Bramborový kotlík, buřty na pivu nebo zapečený květák zasytí celou rodinu
Psí vejkrop aneb Variace na česnečku z „knedlíkové vody“: Krkonošská specialita voní bylinkami a vyjde na pár korun