Jak na tradiční retro okurkový salát? Díky správnému poměru octa a cukru je s touto zálivkou dokonalý
Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Jak správně péct kuře? Lepší je svázané, na prsa se vloží speciální stříška a je dobré sledovat barvu šťávy, která z kuřete vytéká
9 foto Hodnocení 13× Chyby při pečení drůbeže: Nebojte se většího množství koření a pečte pozvolna
Jak na nejlepší drůbeží kaldoun? Na vydatnou polévku jsou ideální kachní droby, delší příprava nás odmění skvělou chutí
7 foto Hodnocení 646× Chyby při přípravě kachny: Nepodceňujte teplotu v troubě ani vhodnou dobu pečení
8 foto Hodnocení 48× Jak grilovat kuře? Grilování celého kuřete zvládne díky našemu návodu i začátečník
Vykostění kuřete do jedné minuty se stalo hitem internetu: Stačí použít igelitový pytlík a máte po starostech
5 foto Hodnocení 16× Co se tradičně vaří na Štěpána? Na druhý svátek vánoční pečeme pernatou drůbež
Originální bavorská sekaná je jemná jako salám, lehkou pikantnost dodá zázvor a šťavnatost zajistí ledová tříšť
Čaj z jablečných slupek skvěle zahřeje a voní skořicí a hřebíčkem. Při přípravě je důležité zvolit správnou teplotu vody
Jak na dokonalé fazolky na smetaně? Vývar dodá omáčce sílu a díky jednomu triku zůstanou lusky krásně zelené a křupavé