Šest skvělých chuťovek z listového těsta: Tohle výborné občerstvení připravíte za pár minut a návštěvy budou prosit o recept
Perfektní sýrová pomazánka podle ČSN: Za pár korun připravíte oblíbenou retro pochoutku na chleba i jednohubky
Vítězem Hell's Kitchen Česko se stal Kuba: Sympatický hromotluk neskrýval slzy, jeho manželka nechápala, jak to dokázal
8 foto Hodnocení 2× Jak si vychutnat kachní maso? Báječné je pečené v troubě s kmínem i na asijský způsob
5 foto Hodnocení 9× Paštika z drůbežích jater podle ČSN: Tato pochoutka je vhodná i jako předkrm
4 foto Hodnocení 7× Pečená husa: Tučná husí pečínka tradičně patří na svatomartinský a vánoční stůl
7 foto Hodnocení 49× Jak upéct kachnu? Ověřený recept s lehkostí ukáže, že to jde skoro bez práce
11 foto Hodnocení 2× Havelské posvícení využívá sezónní suroviny. Mák, mouku, ryby, zeleninu a drůbež
Jak správně péct kuře? Lepší je svázané, na prsa se vloží speciální stříška a je dobré sledovat barvu šťávy, která z kuřete vytéká
9 foto Hodnocení 14× Chyby při pečení drůbeže: Nebojte se většího množství koření a pečte pozvolna
Jak na nejlepší drůbeží kaldoun? Na vydatnou polévku jsou ideální kachní droby, delší příprava nás odmění skvělou chutí
7 foto Hodnocení 677× Chyby při přípravě kachny: Nepodceňujte teplotu v troubě ani vhodnou dobu pečení
Poctivá tlačenka jako od mistra řezníka: Základem je správné ochucení a kvalitní vývar z kůží a nožiček
Jak se starat o angrešt na jaře? Kromě správného prořezání potřebuje i dobré přihnojování, třeba výluhem z kopřiv