Katův šleh se vrací: Pikantní masová hitovka dob minulých chutná podle tohoto receptu skvěle a bez vedlejších účinků
Jablečná přesnídávka s pudinkem: Báječná svačina pro malé i velké mlsaly, která dlouho vydrží a skvěle zvláční bábovku
Panýrunk aneb panýr: Tahle finta při obalování řízků nebo sýru šetří kuchařům čas i peníze a hosté to ani netuší
Video Hodnocení 2× Křehké kuřecí stripsy z horkovzdušné fritézy: Lahůdku zvládnete snadno s videonávodem
Nejkřupavějších hranolek z horkovzdušné fritézy dosáhnete snadno: Přidáte jednu ingredienci, kterou má doma každý
9 foto Hodnocení 33× Jak udělat tortillu v horkovzdušné fritéze? Lze ji zapéct jako wrap, ale i jako pizzu
6 foto Hodnocení 13× Na co je dobrá horkovzdušná fritéza? Lze v ní smažit, péct, grilovat i ohřívat
Křupavé sýrovo-cibulové placky z horkovdušné fritézy si zamilujete: Příprava zabere pár minut, ale chuť je fantastická
Čištění horkovzdušné fritézy je hračka: Stačí znát pár triků a vědět, na co si dát rozhodně velký pozor
6 foto Hodnocení 31× Jak dělat karbanátky v horkovzdušné fritéze? Křupavé zvenku a šťavnaté uvnitř
11 foto Hodnocení 40× Co vše umí horkovzdušná fritéza? Zvládnete v ní více pokrmů, než jen ty smažené
10 foto Hodnocení 230× 7 jídel z horkovzdušné fritézy: Během chvilky a skoro bez tuku si báječně pochutnáte
5 foto Hodnocení 2× Jak udělat řízek v horkovzdušné fritéze? Na teplotě i době tepelné úpravy záleží
6 foto Hodnocení 130× Jak udělat obalovaný sýr v horkovzdušné fritéze? Klasika ve zdravějším kabátku
11 foto Hodnocení 6× Kolik se dává oleje do horkovzdušné fritézy? Šetření olejem je zde více než žádoucí
4 foto 10 luxusních chodů aneb Poslední večeře první třídy na Titanicu: Podávala se pečená kachna, broskve v želé i francouzská zmrzlina
Byliny v kuchyni: V únoru můžeme zasít šalvěj, mátu, majoránku i tymián. Stačí nám i balkon nebo obyčejný okenní parapet