Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Zbyl vám chleba? Připravte z něj chlebovou polévku podle receptu od babičky. Je chutná, sytá a levná a voní po bylinkách
KVÍZ: Jak dobře umíte připravit rohlíčky sv. Martina? Zjistěte, jestli znáte všechny kroky, aby byly vláčné, voňavé a sladké
7 foto Hodnocení 3× Hřiby, růžovky nebo bedly? Poradíme, co dobrého z jednotlivých druhů hub uvařit
6 foto Hodnocení 18× Jak dlouho namáčet houby? Tento důležitý krok byste před vařením neměli vynechat
Pět kroků k dokonalé houbové omáčce: Krémovou konzistenci zajistí smetana ke šlehání, o vynikající chuť se postarají hříbky
5 foto Hodnocení 5× Jaké koření do houbové omáčky? Základ omáčky ochutí drcený kmín i voňavé bylinky
9 foto Hodnocení 38× 7 houbových omáček: Lesní houby se smetanou a kořením jim zajistí vynikající chuť
10 foto Velká houbová mapa 2024: Na jihu Čech rostou bedly, u Hradce klouzky, na Moravě lišky a smrkové hřiby
3 foto Hodnocení 104× Jak udělat houbovou smaženici? Jednoduché jídlo z hub miluje snad každý houbař
Video Hodnocení 7× Houbový prášek: S tímto jednoduchým dochucovadlem získají vaše jídla nový rozměr
Borowikova houbová polévka jako od polské babičky: Voní smetanou, hříbky a vínem a zasytí jako hlavní chod
5 foto Hodnocení 22× Když se podaří v lese najít větší množství hříbků, zkuste s námi připravit houbový pekáček
4 foto Hodnocení 5× Jak připravit houby na smaženici? Prozradíme, v čem spočívá kouzlo dokonalé chuti
5 foto Hodnocení 7× Hřib hnědý, zvaný suchohřib, je v kuchyni naprosto univerzální a velmi oblíbená houba
7 foto Hodnocení 12× Jak využít hříbky v kuchyni? Připravte báječnou omáčku, těstoviny nebo smaženici
Mykolog Petr Souček radí, kam se vydat na houby a jak i z dálky poznat, že se asi vrátíte s plným košíkem
Len je nejlepší materiál na utěrky: Kuchyňský "superman" pohlcuje vlhkost, je odolný vůči plísním a nedrží se v něm prach