Jak připravit nejlepšího Ondráše: Řízek v bramboráku zvládne každý, stačí dodržet několik jednoduchých pravidel
Retro vaření s Kristinou: Rýžový nákyp se švestkami podle Sandtnerky rychle mizí díky dvěma nečekaným přísadám
Co jedla kněžna Ludmila? Kaše z hrachu nebo chleba solený popelem zapíjela vodou a možná i vínem z vlastních vinic
7 foto Hodnocení 3× Jak zavařit jíšku, aby v omáčce nebyly žmolky. 2 jednoduché tipy, jak se jich zbavit
Jak na perfektní rajskou omáčku: Na českou klasiku využijete i čerstvá rajčata, chuť vylepšíte máslem a červeným vínem
4 foto Hodnocení 8× Šťávu k masu můžete zahustit několika způsoby. Začátečníkům pomůže jednoduchý přehled
5 foto Hodnocení 1× Jakou mouku použít na zásmažku? Sáhnout bychom měli po mouce s jemnou texturou
Video Prázdniny u babičky: Jak na poctivou koprovou omáčku? Zjemněná žloutky a smetanou chutná fantasticky
4 foto Hodnocení 103× Jak zahustit koprovou omáčku? Osvědčené tipy pro hustou a krémovou koprovku
5 foto Hodnocení 11× Jakou mouku použít na zásmažku? Víme, která je ta pravá k dokonalému zahuštění
Video Hodnocení 14× Jak udělat jíšku a jaká mouka je na ni nejvhodnější. Začátečníkům pomůže video
Video Hodnocení 20× Jak udělat jíšku? Báječně se hodí do vydatných polévek, které nás krásně zahřejí
8 foto Hodnocení 83× Čím zahustit dušenou mrkev? Osvědčené tipy a rady nejen pro začínající kuchaře
Video Hodnocení 24× Jak připravit cibulovou jíšku do lednice? Vyzkoušejte si ji s naším videonávodem
Jak na zadělávané dršťky: Se smetanovou omáčkou, slaninou a divokým kořením jsou vynikajícím a levným jídlem
7 foto Hodnocení 29× Z které mouky se dělá jíška? Jen jedna to může být a my vám prozradíme, která to je
5 foto Hodnocení 14× Co je zásmažka a jak ji použít? Tipy pro správnou přípravu nejen pro začátečníky
27 foto Influencer Kovy se rozjel v kuchyni a přiznává: Chci letos poprvé upéct bábovku nebo mramorové řezy podle mámy