Krupičková polévka: Výborná je se zeleninovým vývarem a osmaženou zeleninou. Krupici důkladně provaříme
Moravský vrabec trochu jinak: Bílé víno zvýrazní chuť i vůni, díky papiňáku se maso rozpadá a na stole je za půl hodiny
6 foto Zelňačka z kuchařky Jiřiny Bohdalové: Voní česnekem a houbami a s klobáskou chutná fantasticky
6 foto Štědrý den Jiřiny Bohdalové: Herečka připraví polévku, kapra i salát, který chce letos poprvé vylepšit jedním fíglem
Špagety chudé báby Klouzandy: Recept Jiřiny Bohdalové připravíte do půlhodinky a vyjde jen na pár korun
Kokosové mléko dávám i do segedínu, prozradila Vilma Cibulková. Jiřinu Bohdalovou naučila vepřové maso na kari
Pan de muerto: Mexické kynuté bochánky voní anýzem a pomerančovými květy a jsou nadýchané jako obláček
Langoše z jogurtového těsta jsou v horkovzdušné fritéze hotové do 10 minut: Stojí pár korun a připravit je zvládne každý