Otestovali jsme, kam v Praze na tradiční české koláče: Za ten nejlepší zaplatíte téměř 90 Kč, ale ta chuť za to stojí
Míša řezy: Hrníčková varianta oblíbeného moučníku s křupanou vrstvou čokolády a tvarohem je osvěžující a skvěle chutná
Pečené brambory se sýrem a slaninou v horkovzdušné fritéze: Křupavou lahůdku máte za chvilku a vyjde na pár korun
10 foto Hodnocení 55× 3 varianty přípravy bezlepkového cukroví: I bez mouky získáme báječnou dobrotu
9 foto Hodnocení 28× Bezlepkové pokrmy: Číst etikety a připravovat si vlastní jídlo je velice důležité
14 foto Hodnocení 19× Moučníky v bezlepkové stravě: Když víte, jak na to, nemusíte se nijak omezovat
7 foto Hodnocení 33× Rozjel se vám mazanec na plechu? S našimi praktickými tipy se to znovu nestane
Jak nahradit dětem lepek v běžných potravinách? Místo strouhanky lze použít kukuřičné lupínky, omáčky zahustí zelenina
Český kuchařský tým přivezl z prestižní světové soutěže bronz. Kouč Petr Hajný vysvětlil, jak náročné klání probíhalo