Jak na perfektní lokše: Tenké bramborové placky jen ze tří surovin jsou snazší než knedlíky a chutnají ke kachně i nasladko
5 foto Hodnocení 4× Jak uvařit uzenou polévku? Silný vývar z uzeného masa je báječně voňavý a chutný
6 foto Hodnocení 3× Jak připravit játrovou zavářku? Dokonale doplňuje každý poctivý masový vývar
Ovarová polévka podle ČSN: Chutná jako na zabijačce, úžasně voní majoránkou a díky kroupám parádně zasytí
7 foto Hodnocení 26× Tajemství dokonalého vývaru: Víme, jak připravit ten nejlepší vývar ze všech
Jak připravit poctivý silný vývar? Pro intenzivnější chuť kosti nejdříve opečte, pro čirý vývar sbírejte pěnu
6 foto Hodnocení 10× Ovarová polévka z jitrnice: Připravte si zabíjačkovou pochoutku bez zabíjačky
7 foto Hodnocení 4× Kdy se solí vývar? Správným postupem si zajistíte jeho lahodnou a vyváženou chuť
Jak na perfektní vývar s krupicovými nočky: Šéfkuchař hotelu Pupp prozradil trik, který fantasticky pozvedne chuť jídla
8 foto Hodnocení 33× Jak zmrazit masový vývar. Poradíme, jak správně postupovat a na co si dát pozor
9 foto Hodnocení 59× Používáte masox? Nahraďte ho domácím bujónem a vychutnejte si poctivou polévku
7 foto Hodnocení 23× 4 nejčastější chyby při přípravě masového vývaru: Neděláte některou z nich také?
Lososový tatarák výborně dochutí kopr, kapary i crème fraîche. A připravit se dá snadno i z uzené ryby