Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Video Perfektní vývar s drožďovými knedlíčky podle Jana Punčocháře: Dejte pozor na teplotu vody při začátku vaření, radí šéfkuchař
Video Jak připravit dokonalý vývar podle Petra Hajného: Část zeleniny upečte, kosti nechte dlouho vařit, radí šéfkuchař
4 foto Hodnocení 141× Co jsou utopené řízky a jak je připravit? Vychutnejte si jejich šťavnatost
5 foto Hodnocení 4× Jak uvařit uzenou polévku? Silný vývar z uzeného masa je báječně voňavý a chutný
6 foto Hodnocení 4× Jak připravit játrovou zavářku? Dokonale doplňuje každý poctivý masový vývar
Ovarová polévka podle ČSN: Chutná jako na zabijačce, úžasně voní majoránkou a díky kroupám parádně zasytí
7 foto Hodnocení 28× Tajemství dokonalého vývaru: Víme, jak připravit ten nejlepší vývar ze všech
Jak připravit poctivý silný vývar? Pro intenzivnější chuť kosti nejdříve opečte, pro čirý vývar sbírejte pěnu
6 foto Hodnocení 11× Ovarová polévka z jitrnice: Připravte si zabíjačkovou pochoutku bez zabíjačky
7 foto Hodnocení 6× Kdy se solí vývar? Správným postupem si zajistíte jeho lahodnou a vyváženou chuť
Jak na perfektní vývar s krupicovými nočky: Šéfkuchař hotelu Pupp prozradil trik, který fantasticky pozvedne chuť jídla
Paštika ze zeleniny a hub podle Viléma Vrabce: Lehce vyškvařená slanina ji navoní, vařená rýže zahustí a smetana zjemní
Nejlepší štědrovečerní řízek z horkovzdušné fritézy: Viktorie z MasterChefa poradila, jak připravit perfektní slavnostní jídlo