Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
Velikonoce v Chorvatsku: Svátečním jídlem je tu ryba. Jak ji rychle, ale přitom chutně a pikantně připravit?
WHO zařadí sladidlo aspartam mezi nebezpečné látky. Je třeba pokračovat ve studiích, říká expertka Margit Slimáková
5 foto V akci: Kysané zelí teď koupíte jen za 13 Kč. Hodit se bude ke svatomartinské huse, do segedínu i na zelňáky
Zdravá koprovka tak jak ji máte rádi - bez cukru a mouky Recept ještě nebyl hodnocen 4,5 5jideldenne 20 min