Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 417 kJ / 817 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,31 g |
Tuky | 26,03 g |
Vláknina | 10,20 g |
Cholesterol | 345 mg |
Sodík | 384 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 24,39 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mořský špíz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxBG
Moje poznámka
Mořský špíz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxBG
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 1 hodinou
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 11 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Halušky s uzeným masem a kysaným zelím
kamilkamil před 18 minutami
Křampes - staročeská zelná polévka z Vrchoviny
Fitulka před 48 minutami
Vepřové na způsob golubců
samsi před 2 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
aladew před 11 hodinami
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 13 hodinami
Řecká musaka
misula29 před 14 hodinami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 17 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 18 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 19 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 21 hodinami
Tématické fráze:
recepty z mořských ryb,
mořské ryby recepty,
recepty mořské ryby,
rybí špíz,
recepty na mořské ryby,
kuchařka mořské ryby,
recept na mořské ryby,
špíz z lososa,
špíz,
recepty z ryb mořska štika,
špízy z ryby,
mořské ryby kuchařka,
špíz z ryb,
špíz z mořských plodů,
mořská treska,
ryby spiz,
recept na mořskou tresku,
recepty mořskych ryb,
morska treska recept,
špíz z ryby
Suroviny:
losos,
filet z tresky,
žampióny,
rajče,
cibule červená,
citron,
sůl,
pepř,
petrželka,
olej,
špejle
Komentáře (2)