Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
První republika s Kristinou: Nadýchaná vánočka s kandovanou citronovou kůrou chutná luxusně a vydrží dlouho vláčná
První republika s Kristinou: Pomerančové placičky z roku 1924 chutnají jako marokánky, příprava je však snazší
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
První republika s Kristinou: Vaječný punč před sto lety voněl po citronu a chutnal příjemně svěže díky nečekané surovině
První republika s Kristinou: Linecká srdíčka podle sto let starého receptu okouzlí křehkostí a svěží chutí citronu a malin
První republika s Kristinou: Nejlepší perníčky podle 100 let starého receptu voní po medu a zázvoru a zdobí je plátky mandlí
První republika s Kristinou: Bramborová růže voní povidly a mákem a nejlépe chutná právě vytažená z trouby
První republika s Kristinou: Kynuté martinské rohlíčky plné máku jsou vláčné a nadýchané jako před sto lety
První republika s Kristinou: Nadýchané kaštanové řezy chutnají sladce oříškově a příprava je velice snadná
První republika s Kristinou: Kváskový chléb podle 100 let starého receptu vydrží vláčný až týden a hodí se i na topinky
První republika s Kristinou: Kynutý švestkový koláč podle Sandtnerky se čtyřmi druhy sypání lze upéct i bez másla
První republika s Kristinou: Upečte si hnízdečka z makaronů podle receptu vyhlášeného hoteliéra Karla Šroubka
První republika s Kristinou: Co milovaly filmové hvězdy, manželky továrníků a smetánka mezi válkami? Hitem byly ústřice!
První republika s Kristinou: Upečte si na neděli kynutou ořechovou bábovku podle receptu z první republiky!
Výborné hrníčkové palačinky jsou báječně jemné a vláčné. Těsto nechte půl hodiny v lednici, budou lépe držet
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům